NA PLIVANjE, ALI UZ DISTANCU: Bazeni u Subotici ponovo otvoreni za rekreativce

J.L.

13. 01. 2021. u 12:53

НА ПЛИВАЊЕ, АЛИ УЗ ДИСТАНЦУ: Базени у Суботици поново отворени за рекреативце

Subotica / Foto J. Lemajić

BAZENI na Prozivci i u Dudovoj šumi u Subotici od danas su otvoreni i za rekreativce, s tim da će svi posetioci morati da se pridržavaju zdravstvenih mera.

Takođe, broj kupača i plivača je ograničen.


Radno vreme bazena u Dudovoj šumi, biće kao i ranije dvokratno, od ponedeljka do petka od 6 do 7,30 i od 11 do 17 časova, odnosno vikendom od 6 do 7,30 i od 11 do 19 časova. Veliki bazen u okviru SRC „Prozivka" od ponedeljka do petka radiće od 6 do 17 časova, dok će mali raditi sat vremena kraće. Vikendom veliki bazen će raditi od 6 do 20 časova, a mali dvokratno - od 6 do 8 časova i od 14 do 20 časova.

-U objektima su utvrđene mere za rad bazena, među kojima su održavanje preporučene fizičke distance od najmanje dva metra u svim pravcima između drugih korisnika. S obzirom da je propisano da po korisniku ide četiri kvadratna metra površine u bazenima istovremeno može da boravi do 100 osoba – kažu u JKP „Stadion“ i apeluju na sve korisnike da odgovornim ponašanjem i poštovanjem mera daju doprinos u borbi protiv širenja infekcije.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije ova dva sportsko-rekreativna objekta bila su zatvorena za građane od kraja novembra, kada je proglašena Vanredna situaciji na teritoriji Grada Subotice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)