SVAKO DONIRAO KOLIKO JE MOGAO: Badnje veče i paketi za decu nedavno preminulog mladog policajca (FOTO)

B.Grujić

07. 01. 2021. u 15:59

IDEJA da pomognu i realizuju humano zamišljenu akciju, vodila je grupu mladih Zrenjaninaca, aktivnih u sportu, ali i brojnim sličnim, humanim akcijama, da se okupe ispred upaljenog Badnjaka i prikupe više od 50 kilograma raznih slatkiša, za decu nedavno preminulog mladog policajca iz Zrenjanina, koji je preminuo, posle borbe sa korona virusom i iza sebe ostavio petoro male dece.

СВАКО ДОНИРАО КОЛИКО ЈЕ МОГАО: Бадње вече и пакети за децу недавно преминулог младог полицајца  (ФОТО)

B.Grujić

- Svako od nas je donirao koliko je mogao, potresla nas je prerana smrt mladog i pištenig čoveka, koji bi da je ovde sa nama, sugurno isto tako postupio - poručuje mladić iz grupe humanih sportista, napominjući da njegovo ime, uopšte nije bitno.

Prepoznajuci i poštujuci lik i delo preminulog sugrađanina, mnoge organizacije iz Zrenjanina i okolnih mesta,  uključili su se u ovu akciju i svesrdno doprineli da lepim Božićnim poklonima, bar za tren vrate osmeh na licu mališana, koje je njihov tata, pilicajac, skrhan opakim virusom, prerano napustio.

- Želimo da ovo postane tradicija i da se uvek kada je Badnje veče, okupimo i setimo našeg druga i pomognemo njegovoj deci - uglas su poručili mladi sportisti okupljeni oko vatre.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri