NAGRADNI FOTO-KONKURS: Praznična zima u Petrovcu na Mlavi

D.N.

07. 01. 2021. u 14:30

PETROVAČKA Turistička organizacija objavila je foto-konkurs pod nazivom „Praznična zima u opštini Petrovac na Mlavi“, za sve punoletne građane iz zemlje i inostranstva. Autori mogu da konkurišu kolor fotografijama u digitalnom obliku, maksimalno četiri, napravljenih isključivo na teritoriji petrovačke opštine.

НАГРАДНИ ФОТО-КОНКУРС: Празнична зима у Петровцу на Млави

FOTO Turistička organizacija Petrovac na Mlavi

One moraju biti izvorne, bez intervencija, samo uz osnovnu digitalnu obradu, poput uobičajene korekcije boje i kontrasta. Krajnji rok za slanje radova je 20. januar.

Stručni žiri izabraće najbolje fotografije koje će biti izložene na sajtu Turističke organizacije, kao i na društvenim mrežama 1. februara, gde će publika moći da ih pogleda.

Nagrade su objavljivanje fotografije u kalendaru opštine za 2022. godinu i vaučer za večeru za dve osobe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EKSPLOZIJA I POŽAR U KNJIGOVODSTVENOJ AGENCIJI U ČAČKU: Oštećen i kozmetički salon, poznato da li ima povređenih