MOBILNE EKIPE NA TERENU: Zavod za transfiziju krvi Vojvodine najavljuje akcije sledeće nedelje

Lj.P.

30. 12. 2020. u 11:52

ZAVOD za transfuziju krvi Vojvodine, pozivajući dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa da, ukoliko su zdravi, daju krv, najavljuje da će naredne nedelje organizovati prikupljanje dragocvene tečnosti na terenu u nekoliko mesta u Vojvodini.

МОБИЛНЕ ЕКИПЕ НА ТЕРЕНУ: Завод за трансфизију крви Војводине најављује акције следеће недеље

Foto: Zavod za transfuziju krvi Vojvodine

Priliku da u prvim danima nove godine pokažu humanost, imaće žitelji Novog Bečeja, gde će se 4. januara od 8.30 do 13 sati prikupljati krv u OŠ „Miloje Čiplić“. Istog dana od 8 do 11 krv će moći da daju u Vrbasu u prostorijama Crvenog krsta i u Sivcu u prostorijama Mesne zajednice od 8 do 11 sati.


U utorak 5. januara, mobilne ekipe Zavoda biće u Rumu u Kulturnom centru od 8 do 12 sati, u Somboru u Crvenom krstu od 9 do 13 sati i u Sremskim Karlovcima u Eko centru Radulovački od 9 do 11 sati.

Narednog dana, odnosno 6. januara, žitelji Pančeva će moči da daju krv u Crvenom krstu od 9 do 12 sati, U Kovinu u Crvenom krstu od 10 do 13 sati i u Bečeju u OŠ „Zdravko Gulanski“ od 8 do 12 sati.

U petak 8. januara, krv će moći da daju dobrovoljni davaoci u Zrenjaninu u Mesnoj zajednici Bagljaš od 8 do 12 sati,  i u Sremskoj Mitrovici u Crvenom krstu od 8.30 do 13 sati.

Stanovnici Novih Banovaca koji žele da poklone dragocenu tečnost, to mogu da učine 10. januara u Domu kulture od 9 do 13 sati.

Radno vreme Zavoda za transfuziju u Novom Sadu (Hajduk Veljka 9a) je svakog radnog dana od 7 do 14 sati, svakog utorka u mesecu od 7 do 18 časova, i prve subote u mesecu od 8 do 12 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati