NOĆAS UMRLE JOŠ ČETIRI OSOBE: U poslednja četiri dana opaki virus odneo čak 16 života u Leskovcu

Игор Митић
Igor Mitić

02. 12. 2020. u 12:52

U KOVID delu leskovačke Opšte bolnice, od posledica opakog virusa, tokom prošle noći preminule su još četiri osobe.

НОЋАС УМРЛЕ ЈОШ ЧЕТИРИ ОСОБЕ: У последња четири дана опаки вирус однео чак 16 живота у Лесковцу

Foto: I. Mitić

Igor Mitić, dopisno, 021220

U poslednja četiri dana opaki virus odneo čak 16 života

NOĆAS UMRLE JOŠ ČETIRI OSOBE

Leskovac – U kovid delu leskovačke Opšte bolnice, od posledica opakog virusa, tokom prošle noći preminule su još četiri osobe. U ovoj bolnici kažu da se radi o muškaracu i ženi iz Leskovca, starim 66 odnosno 74 godine, kao i o muškarcu iz Vlasotinca i ženi iz Lebana koji su preminuli u 88. odnosno 75. godini života.

Bolnica trenutno ima 161 hospitalizovanog pacijenta što je blizu popunjenosti kapaciteta, pa se priprema njeno proširenje za još oko 40 postelja. Na respiratorima su četiri osobe, a dve su u veoma teškom stanju.

Policija, po nalogu tužilaštva, ispituje slučaj preminulog pacijenta, starog 48 godina iz okoline Leskovca, od posledica kovida, a nakon što je pokušao samoubistvo komadima ogledala koje je polomio u nervnom rastrojstvu, o čemu smo već pisali.

Samo u poslednja četiri dana u leskovačkoj kovid bolnici opaki virus odneo je čak 16 života.

I.M.


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VELIKI DOGAĐAJ U VRANJU: Uručivanje boračkih legitimacija