JOŠ PETORO NOVOOBOLELIH: Od početka epidemije u martu do danas, ukupno zaraženo 363, preminulo 15

M.Bošnjak

17. 11. 2020. u 11:31

JOŠ pet osoba u Rudničko-takovskom kraju potvrđeno su pozitivne na kovid-19, prema najnovijim pristiglim rezultatima testiranja u Gornjem Milanovcu.

ЈОШ ПЕТОРО НОВООБОЛЕЛИХ: Од почетка епидемије у марту до данас, укупно заражено 363, преминуло 15

Foto M. B.

 Po zvaničnim podacima, ukupan broj trenutno zaraženih u ovom kraju je 179.

- Od tog broja, 35 ih je izlečeno, oni i njihovi kontakti su oslobođeni kućne izolacije. U beogradskim bolnicama hospitalizovano je četvoro Milanovčana, 13 u ovdašnjoj Opštoj bolnici a četvoro u čačanskoj. Svi ostali, kao i njihovi kontakti, su u kućnoj izolaciji pod medicinskim nadzorom našeg Doma zdravlja – izjavio je dr Aleksandar Čivović, v.d. direktora tog Doma.

U Kovid ambulanti Doma zdravlja, juče je obavljeno 179 pregleda, urađena su 32 serološka testa, sedam antigenskih, uzeto osam nazofaringealnih briseva, hospitalizovano je devetoro lica.

Statistika epidemije u ovom kraju ima etape. U prvoj, od njenog početka u martu do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 lica, od kojih su petoro preminuli, svi ostali su izlečeni. U drugoj, od polovine juna, zaraženo je ukupno 303, uz deset smrtnih ishoda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju