LEKTIRA ZA „PRVAČIĆE“: Pokloni za đake u krupanjskom kraju

V.Mitrić

28. 09. 2020. u 18:16

UDRUŽENjE Rađevaca u Beogradu , u okviru već tradicionalne akcije „ akcije Lektira za đaka prvaka“ darovala lektorom sve đake koji su tek kročili u školske klupe u krupanjskom kraju, njih 128.

ЛЕКТИРА ЗА „ПРВАЧИЋЕ“: Поклони за ђаке у крупањском крају

Foto V. Mitrić

Zbog aktuelne  epidemiološke situacije, darodavci nisu mogli lično, kako to obično čine, da daruju đačiće u zavičaju. Komplete knjiga su preuzeli Dragan Blagojević, direktor Osnovne škole „Borivoje Ž. Milojević“ i Zoran Aleksić, direkror škole  u Beloj Crkvi iz ruku Predraga Mićića, predsednika Udruženja Rađevaca u Beogradu  

Uz  darovanje lektira, Mićić je preko direktora škola pozdravio sve đake, nastavnike i učitelje i roditelje, poželevši im, u svoje ime i ime učesnika ove akcije, srećnu i uspešnu još jednu školsku godinu.

Ove školske 2020-2021 godine u prvi razred je pošlo ukupno 128 najmlađih učenika i svima njima će biti uručene pokon Lektire Udruženja Rađevaca.

-U OŠ “Borivoje Ž.Milojević“ u Krupnju doneli smo 63 lektire, i isturenim odeljenjima ove škole 33 lektire; u Likodri (3) i Krasavi (4) kao i u Brštici (4), Dvorskoj (6), Kostajniku (5), Bogoštici (1), Šljivovi (4), Cerovi (5), Laze (1) .Posetili smo i OŠ „Žikica J.Španac“ u Beloj Crkvi i predali lektire za prvake u Beloj Crkvi (14), Zavlaci(11), Vrbiću (6) i Cvetulji (1)-rekao je Mićić, koji se, u ime Udruženja, zahvalio svim darodavcima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili