VAŽAN SPORTSKI DOGAĐAJ U ČAČKU: Prvenstvo u biciklizmu u subotu

V. I.

24. 09. 2020. u 13:11

ČAČANSKI Biciklistički klub Borac i Biciklistički savez Srbije organizuju Prvenstvo Srbije u biciklizmu u disciplinama brdska i kriterijumska vožnja (ulična trka) sutra (u subotu) u Čačku.

ВАЖАН СПОРТСКИ ДОГАЂАЈ У ЧАЧКУ: Првенство у бициклизму у суботу

Foto: V.Mitrić

Okupljanje takmičara i podela startnih brojeva biće u centru Čačku od 9 do 10.30 sati. Polazak karavana u zatvorenoj vožnji na zvaničan start brdskog prvenstva u Beljini je u 10.30 sati. Staza ovog prvenstva je na lokalnom putu Beljina-Guča preko Pridvorice i Tijanja do prevoja na planini Jelici.

Seniori i juniori voze stazu dužine 7,3 kilometra, kadeti, mastersi, žene četiri kilometra, mlađi kadeti, kadetkinje tri, poletarci, mlađe kadetkinje dva i mlađi poletarci, poletarke kilometar i po. Start prve kategorije je u 11 časova.

Prvenstvo u kriterijumskoj vožnji (ulična trka), održava se istog dana ulicama strogog centra grada. Start i cilj je u Ulici župana Stracimira, staza ide dalje ulicama Gospodar Jovanovom, Kneza Miloša, Sinđelićevom, Železničkom i Kuželjevom. Dužina jednog kruga je 1.300 metara.

– Pozivamo sve ljubitelje sporta da dođu u subotu u centar Čačka i prisustvuju jednoj lepoj i atraktivnoj sportskoj priredbi. Takođe, imaće priliku da vide i pozdrave najbolje čačanske bicikliste koji godinama beleže mnogo vrednih rezultata – navode organizatori.

Saobraćaj za sve učesnike u strogom centru grada biće obustavljen u vremenu od 15 – 18.45 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)