OBJEDINJENI FESTIVALI VINA I GASTRONOMIJE U NOVOM SADU: Danas počinju "Interfest" i "Ukusi Vojvodine"

S. B.

10. 09. 2020. u 13:55

NA „Ribarskom ostrvu“ danas u 17 časova počinju Novosađanima omiljene manifestacije, festival vina „Interfest“ i festival gastronomije „Ukusi Vojvodine“, koji će trajati do nedelje, 13. septembra.

ОБЈЕДИЊЕНИ ФЕСТИВАЛИ ВИНА И ГАСТРОНОМИЈЕ У НОВОМ САДУ: Данас почињу Интерфест и Укуси Војводине

Foto: Depositphotos

Manifestacije će, kako organizatori ističu, proteći u znatno smanjenom obimu i uz poštovanje svih preporučenih mera zaštite od pandemije koronavirusa. Tako će festival vina biti  održan danas i sutra, od 17 do 22 časa, a festival hrane, za vikend 12. i 13. septembra od 12 do 20 časova.

- Posetioci imaju priliku da degustiraju i pred jesen  se snabdeju prepoznatljivim vojvođanskim  proizvodima iz  domaće  radinosti. Ima dovoljno  prostora  da  uz korigovani  broj učesnika i u bezbednom razmaku predstavljamo kvalitetan program. Na  samom  ulazu postavljene su dezinfikacione  barijere, a na  svakom štandu du dezinfikaciona sredstva i svi  izlagači koriste zaštitnu  opremu, maske i rukavice- kaže Jadranka Beljan - Balaban, organizatorka i apeluje na posetioce da se pridržavaju preporučene distance i zaštitnih mera.

-  Naši volonteri će voditi računa o broju publike unutar kruga festivala, kako bi se izbegle eventualne gužve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)