OD KORONE PREMINUO JOŠ JEDAN PACIJENT IZ KRUŠEVCA

Novosti online

31. 08. 2020. u 14:48

JOŠ jedan smrtni slučaj iz Kruševca, koji se dovodi u vezu sa KOVID infekcijom, zabeležen je na teritoriji Rasinskog okruga, gde prema poslednjem izveštaju Zavoda za janvo zdravlje, nema novoobolelih.

ОД КОРОНЕ ПРЕМИНУО ЈОШ ЈЕДАН ПАЦИЈЕНТ ИЗ КРУШЕВЦА

Foto: S. Babović

Ovo je bio u zadnjih 7 dana, drugi smrtni slučaj pacijenta kod kojeg je potvrđen virus. Od posledica KOVID-1,od početka epidemije preminulo je 52 lica.


U istom periodu, virus je registrovan kod 1442 osobe,a najviše u Kruševcu-872. U Aleksandrovcu je korona virus potvrđen u 258 slučajeva, u Brusu -113, Trsteniku-80, Varvarinu-65 i Ćićevcu-54. Na Infektivnom odeljenju hospitalizovano je 7 pacijenata, što je jedan manje u odnosu na prethodni dan. Izlečenim se smatra 1.269 lica,a pod zdravstvenim nadzorom je 4.159 osoba.

Štab za vanredne situacije u Kruševcu je u petak uskladio odluke sa poslednjim odlukama Kriznog štaba Vlade: organizovano javno okupljanje u zatvorenim i otvorenim prostorima dozvoljeno je za najviše 30 lica, a radno vreme u zatvorenim objektima(  (tržni centri, marketi, kafići, barovi, restorani, hoteli-hotelski restorani, kladionice koje pružaju ugostiteljske usluge i svi ostali zatvoreni objekti)određeno je do 23 sata, bašte lokala rade do jedan sat iz ponoći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a