LEGLO stršljenova sa više stotina ovih opasnih insekata uspešno je uklonjeno iz dečje sobe porodice Stojanović u Vladičinom Hanu.

Komentari (5)

MK

13.08.2020. 19:17

@Superboy - У дрвеним гредама летњиковца у дворишту, стршљени сваке године дођу у прогризу рупе за легло. Те отворе попрскам, односно напуним колико је могуће, спрејом против баштенских буба. Онда сам миран за ту сезону. АКо су у дрвету кад попрскам они угину, ако нису они оду негде друго кад намиришу хемикалију. Исто функционише и са веверицама. Изгризле су кровну греду да уђу у шупу и ту крију орахе за зиму. Направиле су хаос. Нисам имао спреј за бубе па сам пробао спреј за чишћење рерни - било која хемикалија јаког мириса. Попрскао сам делове греда на спољној страни и већ годинама не долазе.

Svetlana

14.08.2020. 12:27

Meni se to desilo,isto u decijok sobi,pre desetak godina(Medakovic III), kad su dosli ljudi da zaprase,to je bilo strasno,atan je smrdeo mesecima i morali smo da.zamenimo prozor!! Nikakbo cvece vise ne drzim na prozoru,ali je leglo bilo kod komsije na petom spratu,ja sam na trecem. HOROR!