KORONA NE JENJAVA U PODUNAVSKOM OKRUGU: Registrovano još 98 pozitivnih

J. I.

20. 07. 2020. u 15:03

PREMA poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje u Požarevcu, na osnovu pristiglih rezultata proteklog vikenda, u Podunavskom okrugu registrovano je još 98 pozitivnih na novi korona virus.

КОРОНА НЕ ЈЕЊАВА У ПОДУНАВСКОМ ОКРУГУ: Регистровано још 98 позитивних

Foto: D.Novković

Reč je o uzorcima prikupljenim tokom prošle sedmice. Od 98 novozaraženih u Podunavskom okrugu, 41 pozitivan je iz Smedereva, 36 iz Smederevske Palanke i 21 iz Velike Plane.

Ukupan broj pozitivnih u Podunavskom okrugu od početka epidemije je 740, od čega u Smederevu 367, u Smederevskoj Palanci 269 i u Velikoj Plani 114.

Do sada je u Podunavskom okrugu testirano ukupno 5.804 lica. U smederevskoj Kovid bolnici hospitalizivano  je 169 pacijenata.

U protekla 24 sata preminula je jedna osoba.

Na respratoru je jedanaestoro pacijenata sa težom kliničkom slikom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

HUMANITARNI BAZAR U SMEDEREVU: Prodaja rukotvorina za pomoć bolesnim sugrađanima