"NAJVAŽNIJI KORAK - POŠTOVANJE MERE KRIZNOG ŠTABA!" Ministar Đorđević posetio Gadžin Han

J. Ž. S.

20. 07. 2020. u 15:00

NOVO žarište korona virusa, Dom za stare „Trem“ u Gadžinom Hanu u kome su zabeleženi novi slučajevi zaraze, posetio je Zoran Đorđević, ministar za rad.

НАЈВАЖНИЈИ КОРАК - ПОШТОВАЊЕ МЕРЕ КРИЗНОГ ШТАБА! Министар Ђорђевић посетио Гаџин Хан

Foto: J. Ž. S.

On je povodom trenutne epidemiološke situacije, daljim koracima i preventivnim merama, u cilju sprečavanja daljeg širenja virusa. razgovarao sa predsednicom opštine Marijom Cvetković.


- Ljudski životi i zdravlje su ono najvrednije što imamo i moramo da se borimo na sve načine da ih sačuvamo. Veoma je bitno da se poštuju sve mere koje je dono Krizni štab. To je prvi i najbitniji korak koji utiče na sprečavanje širenja virusa. Naša dužnost je da brinemo o našim najstarijim građanima, a to radimo još i pre uvođenja vanrednog stanja, kada smo odmah reagovali i doneli mere koje su i danas na snazi, a to je zabrana poseta u svim domovima za stare - rekao je ministar.

Foto: J. Ž. S.


Đorđević je istakao da će Ministarstvo nastaviti, kao i do sada, da redovno snabdeva sve državne ustanove u sistemu socijalne zaštite neophodnom zaštitnom opremom, odnosno dezinfekcionim sredstvima, maskama i rukavicama. 


- Nadležni u ustanovama socijalne zaštite treba da znaju da smo uvek tu za njih, da im u skladu sa svojim mogućnostima, pomognemo da prevaziđu svaku situaciju. Naša dosadašnja saradnja i dobra komunikacija dale su dobre rezultate i u tom pravcu nastavićemo i dalje -  rekao je ministar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!