U LOZNIČKOJ bolnici, na Infektivnom odeljenju je danas je preminula Lozničanka D. Š. (59), a dan ranije, odmah po prijemu u Opštu bolnicu u Šabac, koja je postala, pre nekoliko dana, kovid bolnica i njen suprug Ž. Š. (63).

Komentari (2)

Deda

12.07.2020. 18:52

Ne želim da iko shvati moj komentar kao zlurad ili slično već kao predmet da se narod zamisli.. Najveći skok zaraze se ponovio u sredinama koje su najrevnosnije izašle na izbore, u Beogradu jer je pun ljudi koji su za policijski čas bežali tamo odakle u stvari jesu a sada se zovu Beograđani pa ispade Beograd kritičan. Beograd i Beograđani su bili disciplinovani jer nisu šetali tako, nemaju drugo mesto ni rođenja ni boravka.

Sinisa

12.07.2020. 20:48

@Deda - Male su sanse da je to zbog izbora (u Rumuniji itd nisu bili izbori a ima i tamo rapidan skok zarazenih) a razlog za takvo moje vidjenje je da je u u prvom sada udaru ima najvise mladih zarazenih koji uopste decenijama i ne izlaze na izbore ,a razlog za sirenje zaraze je taj da ovde u Loznici vec vise od mesec dana su dupke puni razni nocni klubovi ,razne sale za slavlja itd I posle ta omladina sire virus dalje po radnim mestima gde rade i svojoj rodbini. To je to nazalost i za politiku me boli ..a vi lupajte opet u serpe kada se zabrani rad nocnih klubova i raznih slavlja...