UMRLI MUŽ I ŽENA IZ LOZNICE: Preminuli jedan za drugim, još se ne zna da li je uzrok smrti korona

V.Mitrić

12. 07. 2020. u 14:34

УМРЛИ МУЖ И ЖЕНА ИЗ ЛОЗНИЦЕ: Преминули један за другим, још се не зна да ли је узрок смрти корона

Foto: V. Mitrić

U LOZNIČKOJ bolnici, na Infektivnom odeljenju je danas je preminula Lozničanka D. Š. (59), a dan ranije, odmah po prijemu u Opštu bolnicu u Šabac, koja je postala, pre nekoliko dana, kovid bolnica i njen suprug Ž. Š. (63).

- Nadležni lekar nam je rekao da je tašta umrla u nedelju (12, jul) - priča I.I. zet umrlog bračnog para.

-Lekari su nam rekli da je tašta imala probleme sa štitnom žlezdom, a tast sa srčanim mišićem. Biće ustanovljeno, kako su nam rekli, da li je smrt nastupila i zbog korona virusa od čega zavisi kako će biti sahranjeni, u kom i kakvom sanduku. Znali smo da im nije dobro, ali, kao lekari, imali smo nade da će bar tast da preživi, ali je, vrlo brzo, po dolasku u šabačku bolnicu, izdahnuo i nisu mu pomogla ni veštačka pluća.

- Nadležni lekar mi je rekao da mu je tast rekao da ga raduje što će da ide u bolnicu u Šabac, njegov rodni grad, gde ima dosta rodbine, kao i da mu  nije delovao kao neko ko  je životno ugrožen – priča I.I.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Deda

12.07.2020. 18:52

Ne želim da iko shvati moj komentar kao zlurad ili slično već kao predmet da se narod zamisli.. Najveći skok zaraze se ponovio u sredinama koje su najrevnosnije izašle na izbore, u Beogradu jer je pun ljudi koji su za policijski čas bežali tamo odakle u stvari jesu a sada se zovu Beograđani pa ispade Beograd kritičan. Beograd i Beograđani su bili disciplinovani jer nisu šetali tako, nemaju drugo mesto ni rođenja ni boravka.

Sinisa

12.07.2020. 20:48

@Deda - Male su sanse da je to zbog izbora (u Rumuniji itd nisu bili izbori a ima i tamo rapidan skok zarazenih) a razlog za takvo moje vidjenje je da je u u prvom sada udaru ima najvise mladih zarazenih koji uopste decenijama i ne izlaze na izbore ,a razlog za sirenje zaraze je taj da ovde u Loznici vec vise od mesec dana su dupke puni razni nocni klubovi ,razne sale za slavlja itd I posle ta omladina sire virus dalje po radnim mestima gde rade i svojoj rodbini. To je to nazalost i za politiku me boli ..a vi lupajte opet u serpe kada se zabrani rad nocnih klubova i raznih slavlja...