AKCIJA ZA ŠOSO SA DOMOM "VUK KARADŽIĆ": U Somboru održani likovni konkurs i humanitarna izložba kolača

J. L.

07. 03. 2024. u 15:31

U Domu učenika u Somboru održana je humanitarna izložba kolača „Deci s’ ljubavlju“ i izložba likovnih radova đaka prvaka „Cvet za moju mamu“, u organizaciji Asocijacije žena Republike Srbije.

АКЦИЈА ЗА ШОСО СА ДОМОМ ВУК КАРАЏИЋ: У Сомбору одржани ликовни конкурс и хуманитарна изложба колача

foto: Grad Sombor

Slatke poslastice će biti uručene Školi za osnovno i srednje obrazovanje sa domom „Vuk Karadžić“ Sombor.

- Okupili smo se ovde jednim slatkim i humanim povodom i drago mi je da je ova manifestacija postala sada već tradicionalna. Želim da se zahvalim Asocijaciji žena na organizaciji, đacima na trudu i angažovanju oko likovnih radova, kao i ženama koje su napravile ove raznovrsne poslastice, torte i kolače, koji će otići tamo gde će im se najviše obradovati. Grad će uvek podržati ovakve manifestacije i uvek će biti otvoren za saradnju - poručila je Jovana Miljević, gradska većnica za oblast socijalne zaštite.

Likovni konkurs „Cvet za moju mamu“ okupio je veliki broj mališana koji su pokazali svoj veliki talenat, a stručni žiri je odabrao tri najlepša rada. Najlepši likovni rad nacrtao je Aleksandar Livada iz OŠ „Laza Kostić“ Gakovo, druga je Anastasi Pap iz OŠ „Dositej Obradović“ Sombor, a treće mesto osvojila je Milana Plavšić iz OŠ „Branko Radičević“ iz Stapara.

Kada je reč o izložbi kolača, najlepši kolač napravio je Silvijin slatki kutak, drugo mesto osvojila je Danijela Duduković, a treće mesto pripalo je Ani Gužvanj..


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)