GENERACIJA ZA BUDUĆNOST: Prijem kod gradonačelnika za zlatne pionirke ŽKK Kraljevo (FOTO)

G. ĆIROVIĆ

05. 03. 2024. u 11:25

Ono što minulog vikenda nije uspelo seniorskoj ekipi Ženskog košarkaškog kluba Kraljevo na finalnom turniru nacionalnog Kupa u Nišu, jeste pionirskoj selekciji koja je u dvorani „Čair“ zasluženo osvojila Kup u svom uzrastu.

ГЕНЕРАЦИЈА ЗА БУДУЋНОСТ: Пријем код градоначелника за златне пионирке ЖКК Краљево (ФОТО)

G.Šljivić

Mlade Kraljevčanke su najpre u polufinalu pobedile beogradski Mega MIS, a potom u meču za trofej i Crvenu Zvezdu, najavivši tako svetlu budućnost ove talentovane generacije.

- Pobedio je timski duh i veliko srce! Nismo se predavale ni kada smo imale dvocifreni zaostatak, pružile smo svoj maksimum i to se isplatilo. Posebno je zadovoljstvo što smo na putu do trofeja savladale renomirane, favorizovane ekipe – prenose svoje utiske pionirke ŽKK Kraljevo.

G.Šljivić

 

Povodom ovog značajnog uspeha, mlade košarkarkašice primio je i gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić koji im je, uz čestitke na osvojenom trofeju, poželeo mnogo uspeha u budućim sportskim karijerama, kao i u školovanju.

G.Šljivić

 

- Ove devojčice su pokazale kako se radom, trudom, zalaganjem i upornošću može stići do uspeha – naglasio je ovom prilikom prvi čovek grada na Ibru. - Verujem da će mnoge od njih krenuti stazama Bojane Milošević, Nevene Jovanović, Tamare Bajić, Tatjane Živanović i mnogih drugih košarkašica koje su stastale u ovom gradu i napravile uspešne klupske i reprezentativne karijere. A, ako se to ne desi ranije, nadam se da će ova generacija svom gradu doneti i titulu šampiona države.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!