DOBILI I NOVAC: Opština Ruma uručila nagrade najboljim sportistima

S. K.

04. 03. 2024. u 15:25

OPŠTINA Ruma i Savez sportova nagradili su najbolje sportiste u ovoj opštini za 2023. godinu, tako je nagrada za najbolje seniore pripala Branislavi Savić iz Rukometnog kluba "Ruma" i Marku Vidakoviću iz Savate boks kluba "Ruma".

ДОБИЛИ И НОВАЦ: Општина Рума уручила награде најбољим спортистима

Foto Opština Ruma

Epitet najboljih sportskih ekipa su poneli, u ženskoj konkurenciji Rukometni klub "Sloven", a u muškoj Gradski fudbalski klub "Sloven", dok je za najboljeg trenera proglašen Goran  Živanović iz Tekvondo kluba "Zmaj".

Dobitnike priznanja, Opština Ruma nagradila je u iznosima od po 15.000 dinara, dok su najbolji seniori nagrađeni sa po 20.000 dinara. Predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković čestitala je svim dobitnicima na zasluženim nagradama i poželela im puno uspeha u budućim sportskim podvizima.

- Iz godine u godinu izdvajamo više sredstva za finansiranje sportskih klubova, unapređujemo sportsku infrastrukturu kako bi mladi imali što bolje uslove za bavljenje sportom. Obnavljamo stare i gradimo nove objekte, pa tako renoviramo halu u Rumi, a gradimo novu u Putincima. Mi smo tu da budemo oslonac sportu, da zajedno sa vama promovišemo zdrave stilove života i to je nešto na čemu ćemo posvećeno raditi i u budućnosti.- rekla je predsednica Ćirić Bošković.

Nagrada za najbolju pionirku pripala je Anđeli Zečević – ŽOK "RUMA", dok je najbolji pionir Andrej Španović – Tekvondo klub "Zmaj". Ovom klubu otišla je nagrada i za najbolju kadetkinju i to Arijani Ivanović, dok je najbolji kadet Nikola Jovičić – Boks klub "Sloven". Nagrada najbolja  juniorka ponela je Milica Bogović – Kik boks klub "RU 09", a najbolji junior Stefan Simić - Džudo klub "Sloven". Za najboljeg trenera proglašen je Goran Živanović – Tekvondo klub "Zmaj". Nagrada za najbolju sportsku ekipu i to žensku pripala je Rukometnom klubu "Sloven", a za mušku Gradskom fudbalskom klubu ''Sloven''. Najbolje sportske rezultate imala je osnovna škola OŠ "Zmaj Jova Jovanović", a srednje Gimnazija "Stevan Puzić".

U Kulturnom centru ''Brana Crnčević'' uručene su specijalne nagrade i nagrade za doprinos sportu a nagrađena su i najbolja preduzeća u sportskoj rekreaciji.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?