SVE ZA GOSTE NA JEDNOM MESTU: Turistička organizacija Subotice, uz pomoć resornog ministarstva, otvorila renovirani info-centar

J. L.

01. 02. 2024. u 07:30

INFO-centar Turističke organizacije Subotice, koji se nalazi tik pored svečanog ulaza u Gradsku kuću, adaptiran je i povezan vestibilom, pa zainteresovani lakše mogu da dođu do informacija i suvenira.

СВЕ ЗА ГОСТЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ: Туристичка организација Суботице, уз помоћ ресорног министарства, отворила реновирани инфо-центар

foto: J.L.

- Sada imamo moderan i funkcionalan objekat za predstavljanje turističke ponude i usluge koju ćemo ponuditi posetiocima. Grad Subotica i Palić su među prvih šest turističkih destinacija u Srbiji i naš grad svakako zaslužuje jedan ovakav objekat - ističe Aleksandar Medaković, direktor TO, precizirajući da je realizacija projekta koštala oko deset miliona dinara, te da je lokalna samouprava u ovu saradnju sa Ministarstvom turizma i omladine uložila čak 80 odsto pomenute sume.

Subotičani, inače, ove godine očekuju više od 200.000 dolazaka i oko 400.000 noćenja, a radno vreme objekta - koji će, po potrebi, biti i biletarnica - biće od 9 do 17, a vikendom od 9 do 13 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)