GRADONAČELNICA VRŠCA U ZAGRLJAJU MALIŠANA: Podeljeni paketići štićenicima doma iz Bele Crkve

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

27. 12. 2023. u 14:49

VRŠAČKI privrednici i direktori javnih institucija, koji su na humanitarnom novogodišnjem koktelu Grada Vršca nasumično izvukli po jedno pismo upućeno Deda Mrazu, ispunili su želje štićenika Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“ iz susedne opštine Bela Crkva.

ГРАДОНАЧЕЛНИЦА ВРШЦА У ЗАГРЉАЈУ МАЛИШАНА: Подељени пакетићи штићеницима дома из Беле Цркве

Foto: Grad Vršac

Drugu godinu zaredom, kupili su poklone koje su mališani tražili u pismu, i tako učinili da im novogodišnji i božićni praznici prođu u lepšem raspoloženju.

U paketićima ispod jelke, u velikoj sali Gradskog muzeja u Vršcu, našle su se zimske jakne, patike, automobili na daljinsko upravljanje, sportska oprema – dokaz da su želje onih koji nemaju ništa uvek skromne, najosnovnije.

Foto: Grad VRšac

 

Lokalna samouprava, na čelu sa gradonačelnicom Draganom Mitrović, potrudila se da dan darivanja za štićenike belocrkvanskog doma bude još posebniji, pa su ih odveli na dečju predstavu „Novogodišnja laboratorija“ u Narodno pozorište „Sterija“, kao i na ručak u odmaralište Crvenog krsta na bregu.

U znak zahvalnosti, štićenici su za svoje domaćine i darodavce u muzeju izveli manji recitatorski program i tako svima izmamili osmehe i ugrejali srca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)