NOVI SAD UVODI ELEKTRONSKU KONTROLU PARKIRANJA: Kontrolni automobil kreće od sredine januara

Z. G.

27. 12. 2023. u 12:17

ELEKTRONSKA kontrola naplate parkiranja u Novom Sadu, iz automobila u pokretu koji je posebno obeležen za tu namenu, počeće 15. januara iduće godine, saopštilo je danas Javno-komunalno preduzeće „Parking servis“.

НОВИ САД УВОДИ ЕЛЕКТРОНСКУ КОНТРОЛУ ПАРКИРАЊА: Контролни аутомобил креће од средине јануара

JKP Parking servis

Na internet stranici tog preduzeća (www.parkingns.rs) građani će moći vide da li im je izdata posebna parking karta za neplaćeno parkiranje, pošto ta karta više neće biti ostavljana na vetrobranskom staklu automobila.

To znači da će, umesto kupovine papirne parking karte, vozači ubuduće kupovati elektronske.

- Građani koji su eventualno kupili veći broj kiosk-parking karata moći će da ih iskoriste do 15. januara, kada počinje elektronska provera naplate – preciziraju u „Parking servisu“ i ističu da uvođenjem novog sistema kontrolisanja parkiranja to JKP drži korak sa vremenom i ubrzava uvođenje elektronskog poslovanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!