PORUKE LJUBAVI I PRIJATELJSTVA: Kraljevački mališani obradovali svoje sugrađane

G. ĆIROVIĆ

27. 12. 2023. u 12:18

U susret predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima, učenici OŠ „Braća Vilotijević“ i „Čibukovački partizani“, kao i predškolci PU „Olga Jovičić Rita“, svojim porukama mira, ljubavi i prijateljstva obradovali su starije, ali i najmlađe sugrađane.

ПОРУКЕ ЉУБАВИ И ПРИЈАТЕЉСТВА: Краљевачки малишани обрадовали своје суграђане

G.Šljivić

Oni su, naime, na Trgu srpskih ratnika u centru Kraljeva, zajedno sa svojim roditeljima i nastavnicima sugrađanima darovali lepo ukrašene poruke sa novogodišnjim željama koje su sami osmislili i za ovu priliku napravili.

G.Šljivić

 

Ovu lepo osmišljenu aktivnost pod nazivom „Obraduj me porukom“ realizovalo je Udruženje „Partnerski za obrazovanje“ koju čine Klubovi roditelja i nastavnika pomenutih obrazovnih ustanova u saradnji sa Učeničkim parlamentom i učesnicima projekta „Kvalitetno obrazovanje za sve“.

G.Šljivić

 

- Svima želimo srećnu Novu godinu i srećan Božić, da budu zdravi i radosni i da im se sve želje ispune – poručili su mladi učesnici ove akcije.

G.Šljivić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije