PONOVO NA ČELU SKGO: Leskovac reizabran za predsednika srpske asocijacije gradova i opština

I. M.

30. 11. 2023. u 13:03

Na godišnjem zasedanju skupštine Stalne konferencije gradova i opštine Srbije(SKGO) Leskovac odnosno predsednik njegovog Privremenog organa Goran Cvetanović ponovo je izabran za predsednika ove asocijacije.

ПОНОВО НА ЧЕЛУ СКГО: Лесковац реизабран за председника српске асоцијације градова и општина

foto: GU Leskovac

Cvetanović se zahvalio kolegama iz cele Srbije što su ga ponovo izabrali da obavlja ovu dužnost.

- Ukazali ste mi veliku čast. Hvala vam na podršci. Nastavićemo da dosledno sprovodimo našu zajedničku misiju – razvoj i efikasno funkcionisanje svih lokalnih samouprava, a sa ciljem kvalitetnijeg i boljeg života naših građana i funkcionisanja naše privrede – poručio je Cvetanović.

Skupština SKGO je izabrala i druge svoje organe. Održana je u godini jubileja, kada se navršava sedam decenija od osnivanja organizacije, a osim čelnika lokalnih samouprava iz Srbije sednici su prisustvovali i predstavnici sličnih saveza iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.

Među brojnim aktivnostima SKGO, planiranih za narednu godinu, istaknuta je činjenica da će ova asocijacija u junu biti domaćin sastanka Političkog komiteta Saveta evropskih opština i regiona. U Srbiji će se tada okupiti više od 150 predstavnika lokalnih vlasti iz više desetina evropskih zemalja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)