DOM KULTURE U GRAČANICI: Međunarodni filmski festival „Kosovo i Metohija“

D. Z.

21. 11. 2023. u 15:23

Projekcijom filma „Što se bore misli moje“, koji je srpski kandidat za Oskara, večeras će u Domu kulture u Gračanici svečano biti otvoren deveti Međunarodni filmski festival „Kosovo i Metohija“.

ДОМ КУЛТУРЕ У ГРАЧАНИЦИ: Међународни филмски фестивал „Косово и Метохија“

foto d.z.

Festival će trajati tri dana, a u okviru njega publika će imati priliku da pogleda najnovija filmska ostvarenja domaće produkcije.

Kako ističu iz Doma kulture, na svečanom otvaranju specijalni gost biće producent ovog filma Miroslav Mogorović, koji je i direktor filmskog festivala a na svečanom otvaranju festivala gost će biti i naš poznati glumac Milan Vasić, koji glumi u filmu „Heroji Halijarda“ Radoša Bajića.

Inače, programom festivala predviđeni su i filmovi za najmlađu publiku, tako da će od 17 časova deca moći da uživaju u filmovima „Buntovnica“, „Dnevnik Pauline P.“ i „Slučaj Tesla“.

Festival organizuju Evropski kulturni forum i Dom kulture Gračanica pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije