MALIŠANIMA NA RADOST: Novak Đoković Fondacija otvorila renovirani vrtić „Bubamara“ u Beočinu

S.B.

09. 11. 2023. u 14:20

RENOVIRANI vrtić „Bubamara” u okviru predškolske ustanove „Ljuba Stanković” u Beočinu, zvanično je otvorila Novak Đoković Fondacija a svečanoj ceremoniji i kulturnom programu koji su izvela deca, polaznici tog vrtića, prisustvovali su Maja Kremić, nacionalna direktorka Fondacije, Biljana Janković, predsednica opštine Beočin i Ljubica Đurić, direktorka predškolske ustanove.

МАЛИШАНИМА НА РАДОСТ: Новак Ђоковић Фондација отворила реновирани вртић „Бубамара“ у Беочину

I.Ademovski

Projekat kompletne rekonstrukcije najvećeg beočinskog vrtića „Bubamara“ i njegovo opremanje, kako je naglasila Biljana Janković, najveće je ulaganje od osnivanja vrtića i potvrda da opština Beočin nastavlja da radi na unapređenju uslova obrazovanja sve dece.

- Zaista svedočimo ostvarenju sna mnogih vaspitača koji ovde rade kao i dece i roditelja. Hvala svima koji su doprineli da vrtić danas ovako izgleda a na nama je da nastavimo da podržavamo naše najmlađe sugrađane i da im omogućimo što bolje uslove boravka ne samo u vrtićima nego i u školama. Mi smo jedna od retkih malih opština koja je i ove godine omogućila svoj deci potpuno besplatno pohađanje vrtića i sigurna sam da je to značajna podrška svim porodicama, posebno onima koji imaju više dece. U ovoj godini smo imali oko 400 mališana sa teritorije cele opštine koja besplatno idu u vrtić- rekla je Jankovićeva.

Novak Đoković Fondacija je pružila punu podršku tom projektu opremanjem objekta najsavremenijim nameštajem i materijalima za rad sa decom, sredstva su obezbeđena iz prošlogodišnje kamapanje „Sezona darivanja“ a ukupna vrednost opreme je 5,2 miliona dinara.

- Ponosni smo što je Novak Đoković Fondacija u saranji sa Opštinom Beočin i donatorima realizovala još jedan bitan projekat za lepše detinjstvo i budućnost naših najmlađih. Dobrobit dece, kao i porodica, vaspitača i svih koji su vezani za predškolske ustanove od primarnog su značaja za Fondaciju Novak Đoković, čime se bitno poboljšava kvalitet života čitave zajednice i njeno očuvanje i napredak u matičnoj sredini. Radujemo se što ćemo na ovaj način svakodnevnicu divnih domaćina iz Beočina učiniti sadržajnijom i lepšom- istakla je Maja Kremić.

Novo ruho

Ljubica Đurić, direktorka predškolske ustanove, istakla je da je Novak Đoković Fondacija opremila objekat najsavremenijim nameštajem i materijalima za rad sa decom i tako pružila značajan doprinos da najveći beočinski vrtić bude moderan i funkcionalan prostor za sve one koji u njemu rade i borave.

- Zahvaljujući tome, vrtić „Bubamara” danas ima potpuno novi izgled. Srećni smo što će se naša deca, ali i njihovi roditelji u njoj od sada osećati bolje i vedrije, a radnici osnaženo i poletnije nego ikada pre- istakla je direktorka Đurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)