NASTRADALA PROFESORKA BIĆE SAHRANJENA DANAS U VRANJU: Dragana život izgubila na planinarenju - komemoracija sutra u Muzičkoj školi

J. S.

30. 10. 2023. u 09:05

DRAGANA Ristić Mladenović profesorka klavira, nekadašnja direktorka Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ koja je nastradala juče na planinarenju biće sahranjena u ponedeljak u 13 časova na Šapranačkom groblju u Vranju.

НАСТРАДАЛА ПРОФЕСОРКА БИЋЕ САХРАЊЕНА ДАНАС У ВРАЊУ: Драгана живот изгубила на планинарењу - комеморација сутра у Музичкој школи

Foto: Privatna arhiva

Dragana Ristić Mladenović rođena je 1976. godine u Vranju, gde je uz redovno obrazovanje, završila i osnovnu i srednju Muzičku školu ,,Stevan Mokranjac''. Na Fakultetu umetnosti Univerziteta u Prištini diplomirala je na odseku za klavir i ubrzo potom počela da radi kao profesor klavira u vranjskoj muzičkoj školi. U svom dugogodišnjem pedagoškom radu istakla se kao predan i posvećen profesor, o čemu svedoče brojne nagrade koje je osvajala sa svojim đacima na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

U periodu od 2010. do 2017. godine uspešno je rukovodila školom. Za sobom je ostavila sina, majku i sestre. Komemoracija povodom tragične smrti Dragane Ristić Mladenović biće održana sutra u 10 sati u sali Muzičke škole.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)