IZGRADNJA DRUMSKOG MOSTA U PARAĆINU: Radovi u završnoj fazi, predstoji asfaltiranje (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

14. 09. 2023. u 18:25

U GRADU na Crnici u toku su finalni radovi na izgradnji drumskog mosta kod srednjih škola, prvog koji je započet u okviru projekta rekonstrukcije, odnosno zamene sedam mostova na Crnici.

ИЗГРАДЊА ДРУМСКОГ МОСТА У ПАРАЋИНУ: Радови у завршној фази, предстоји асфалтирање (ФОТО)

Foto: Z: Rašić

Trenutno je postavljena ograda od kovanog gvožđa i grade se prilazi, nakon čega bi trebalo da bude obavljeno i asfaltiranje kolovoza. Širina mosta je petnaest metara, od čega je 8,5 namenjeno drumskom saobraćaju, dok su sa obe strane pešačke i biciklističke staze.

Izvođač radova je firma „Putevi Užice“, kojoj je po ugovoru potpisanom sa Opštinom Paraćin poverena i izgradnja drumskog mosta u Ulici kralja Petra Prvog. Kako je ranije najavljeno, po otvaranju za saobraćaj mosta koji se upravo završava, predstoji rušenje pomenutog mosta u glavnoj paraćinskoj ulici.

Foto: Z. Rašić

Kad je o pešačkim mostovima reč, dva novoizgrađena su već u funkciji, dok su na trećem, kod Hotela „Petrus“ , u toku finalni radovi i on će uskoro takođe biti predat na upotrebu.

Ove pasarele gradi firma „Stepkon“ iz Beograda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije