BRINU O ŽIVOTNOJ SREDINI I POMAŽU: Udruženje „Čepom do osmeha“ nastavlja sa akcijama „Čisto iz ljubavi“ u čitavoj Srbiji

Lj.P.

25. 08. 2023. u 17:02

HUMANITARNO - ekološko novosadsko udruženje „Čepom do osmeha“, nastavlja sa akcijom „Čisto iz ljubavi – za bolje sutra“, u nekoliko gradova u Srbiji.

БРИНУ О ЖИВОТНОЈ СРЕДИНИ И ПОМАЖУ: Удружење „Чепом до осмеха“ наставља са акцијама „Чисто из љубави“ у читавој Србији

FOTO: Čepom do osmeha


 


 

Pošto im je, kako ističu, briga o životnoj sredini prioritet, odlučili su da se snažnije povežu i umreže sa ekološkim aktivistima i organizacijama, učenicima, studentima i lokalnim samoupravama i da zajedničkim snagama podignu svest o važnosti zaštite životne sredine.

Akcija „Čisto iz ljubavi“ 29. avgusta organizovaće se u Pirotu,a dan kasnije u Jagodini. Prvog dana septembra u Apatinu, 5. septembra u šapcu, 7. septembra u Sremskoj Mitrovici, u Obrenovcu 16. septembra, u Bečeju 19. septembra i u Vrbasu 21. septembra.

Udruženje „Čepom do osmeha se bavi prikupljanjem plastičnih čepova i od obezbeđenih sredstava kupuju pomagala za decu sa smetnjama u razvoju u celoj Srbiji. Do sada su uspeli da obezbede 75 pomagala za decu i da sakupe oko 1.100 tona plastičnih čepova.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)