PLANIRANI PRIHODI OSTVARENI GOTOVO 50 ODSTO: Zasedali odbornici u Jagodini

Z. GLIGORIJEVIĆ

25. 07. 2023. u 12:09

ODBORNICI Skupštine grada Jagodina na današnjoj sednici dali su saglasnost na izveštaj Gradske uprave za finasije, privredu, komunalne delatnosti i urbanizam o izvršenju budžeta grada Jagodina za prvih šest meseci ove godine.

ПЛАНИРАНИ ПРИХОДИ ОСТВАРЕНИ ГОТОВО 50 ОДСТО: Заседали одборници у Јагодини

Foto:Z.Gligorijević

Od planiranih prihoda, nešto većih od 3 milijarde i 700 miliona dinara, iz budžeta je ostvareno nešto manje od milijarde i 400 miliona dinara, dok je iz ostalih izvora ostvareno oko 385 miliona dinara. Na taj način planirani prihodi u prvoj polovini godine ostvareni su 47,75 odsto.

Usvojen je i izveštaju Gradske uprave za finasije, privredu, komunalne delatnosti i urbanizam, prema kome se, u periodu od 1. do 30. juna ove godine, u lokalnu kasu od donatora slilo 28 miliona i 400 hiljada dinara.

Odbornici Skupštine grada Jagodina prihvatili su ostavku Dragana Lukića, master vaspitača iz Jagodine, na funkciju direktora Javnog preduzeća za komunalno-stambenu delatnost „Standard“, na koju je imenovan 10. februara prošle godine. Do imenovanja novog direktora, nakon sprovedenog javnog konkursa, a kako bi preduzeće nesmetano funkcionisalo, za vršioca dužnosti direktora ovog preduzeća imenovana je Snežana Arsić, master ekonomista iz Jagodine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)