REGIONALNA DOMIJADA U REKOVCU: Nadmetalo se sedam domova učenika iz Srbije (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

29. 04. 2023. u 18:37

U POLjOPRIVREDNO-veterinarskoj školi sa domom učenika u Rekovcu održano je ovogodišnje Regionalng takmičenje domova učenika šumadijskog, pomoravskog i braničevskog okruga.

РЕГИОНАЛНА ДОМИЈАДА У РЕКОВЦУ: Надметало се седам домова ученика из Србије (ФОТО)

Foto:Streljački klub "Jagodina 92"

Učesnici su se takmičili u tri discipline - malom fudbalum stonom tenisu i streljaštvu, čiji je organizator bio Streljački klub „Jagodina 92“. Pobednici će se takmičiti na republičkom takmičenju.

Najbolje rezultate u ekipnom takmičenju u streljaštvu za dečake postigao je Dom učenika „Srećno“ iz Ćuprije, a najbolja ekipa devojkaa bila je iz Medicinske škole sa domom učenika „Sestre Ninković” iz Kragujevca.

Kad je reč o pojedinačnoj kategoriji, pobedio je Marko Stevanović iz Doma učenika “Srećno“ u Ćupriji, a među devojkama najbolje rezultate ostvarila je Sanja Rakonjac iz Medicinske škole sa domom učenmika “Seste Ninković” iz Kragujevca.

Najbolja muška ekipa u stonom tenisu bila je iz Doma učenika “Jagodina” u Jagodini, a ženska iz Doma učenika srednjih škola Kragujevac “Artem”.

 U pojedinačnoj konkurenciji prvo mesto osvojio je Miloš Zdravković iz Doma učenika “Jagodina” u Jagodini, a među devojkama najbolja je bila Damjana Maslak iz kragujevačkog Doma učenika.

Najbolja muška i ženska ekipa u malom fudbalu bila je iz Doma učenika “Jagodina”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)