POČEO MEĐUNARODNI TURNIR U RITMIČKOJ GIMNASTICI „TROFEJ NOVOG SADA 2023“: Nastupaju takmičarke iz 18 zemalja

Z. G.

18. 03. 2023. u 15:31

U VELIKOJ sali Sportskog i poslovnog centra „Vojvodina“ danas je svečano otvoren 12. međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici „Trofej Novog Sada 2023“, na kojem učestvuju 44 sportske delegacije, sa oko 550 gimnastičarki uzrasta od osam do 18 godina, iz 18 zemalja.

ПОЧЕО МЕЂУНАРОДНИ ТУРНИР У РИТМИЧКОЈ ГИМНАСТИЦИ „ТРОФЕЈ НОВОГ САДА 2023“: Наступају такмичарке из 18 земаља

Pres služba Grada

To dvodnevno takmičenje organizovao je Klub ritmičke gimnastike „Ritmika”, uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu.

- Ovo takmičenje je sjajna prilika da u našem gradu prisustvujemo izvođenju vrhunske ritmičke gimnastike svetskog nivoa i da promovišemo taj olimpijski sport na najbolji način – istakao je član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin i poručio da će Grad Novi Sad nastaviti da podstiče decu i mlade da se bave sportom, kao i da podržava novosadske klubove i unapređuje uslove za kvalitetnije bavljenje sportom i još uspešnije organizovanje sportskih manifestacija.

Na 12. međunarodnom turniru u ritmičkoj gimnastici učestvuju takmičarke iz Izraela, Rumunije, Švajcarske, Austrije, Češke, Slovačke, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Norveške, Kipra, Letonije, SAD, Crne Gore, Ukrajine, Litvanije i Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ZA PORODICE SA DVOJE DECE: Odličan hotel u popularnom Hamametu, dvoje dece gratis