„TRČIM ZA DEČJI OSMEH” : Humanitarna manifestacija u subotu u Kameničkom parku

S. BAJIĆ

28. 02. 2023. u 15:34

HUMANITARNA „VPŠ Novosadska trka - trčim za dečji osmeh", koju tradicionalno, već deveti put organizuju Atletski klub „Apatin" i Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu, biće održana u subotu, 11. marta u Kameničkom parku, a start je u 10 časova.

„ТРЧИМ ЗА ДЕЧЈИ ОСМЕХ” : Хуманитарна манифестација у суботу у Каменичком парку

promo

Cilj sportske manifestacije je da se prikupe novčana sredstva kao i odeća, obuća, igračke i slatkiši za decu bez roditeljskog staranja koja žive i borave u Sigurnoj dečijoj kući, Svratištu za decu i mlade Grada Novog Sada i, naravno, u Dečjem selu u Sremskoj Kamenici.

Novčana sredstva prikupljaju se u okviru kotizacije, pa je tako uplata za dečje trke 400 dinara, dok je startnina za trku za odrasle od četiri kilometra, 1.500 dinara, a za trku od 10 kilometara, 1.700 dinara.

Garderoba, igračke i slatkiši na dan trke mogu se doneti u Prijemni centar organizatora u Kameničkom parku, koji će biti otvoren već u devet časova.

U okviru čitave manifstacije „Trčim za dečji osmeh“, biće održane trke mališana na 100, 200, 400 i 800 metara, dok se odrasli takmiče na deonicama od četiri i 10 kilometara.

Prijavljivanje za sve trke je do 2. marta, a uplata kotizacije do 3. marta u 14 časova. Na dan trke nisu omogućene ni prijave ni plaćanja. Svi koji prođu kroz cilj biće nagrađeni medaljom, zahvalnicom, a pobednici peharima.


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri