ŠANSA ZA POSAO:Sajam zapošljavanja u organizaciji Grada i filijale NSZ, 9. marta u Novom Sadu

Lj.P.

27. 02. 2023. u 09:59

NACIONALNA služba za zapošljavanje (NSZ) - Filijala Novi Sad i Grad Novi Sad organizuju 33. Sajam zapošljavanja koji će se održati 9. marta od 10 do 15 časova u auli Master centra Novosadskog sajma, ulica Hajduk Veljkova broj 11.

ШАНСА ЗА ПОСАО:Сајам запошљавања у организацији Града и филијале НСЗ, 9. марта у Новом Саду

Foto: S. Babović

Prijava poslodavaca za učešće na ovom sajmu je u toku i mogu se prijaviti lično u Filijali Novi Sad, pozivom na broj telefona 021/488-55-21 ili e-mail dragana.jaksic@nsz.gov.rs .Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike.

Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Zainteresovani nezaposleni treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlene da pre dolaska na sajam završe obuku za aktivno traženje posla koja je od sada dostupna i na online platformi za učenje Nacionalne službe za zapošljavanje kako bi što bolje sastavili svoj CV i pripremili se za razgovor za posao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati