NOVI KROV ZA SPOKOJNU BUDUĆNOST: U Kraljevu ministar Bratislav Gašić uručio ključeve stanova pripadnicima snaga bezbednosti

G.Ćirović

27. 02. 2023. u 11:32

Nakon što je 2021. godine u Kraljevu useljeno 116 stanova od ukupno 947 u deset višespratnica, namenjenih pripadnicima policije, vojske i drugih službi bezbednosti, uz prigodnu svečanost danas je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić u novoizgrađenom naselju uručio još 15 ključeva novim vlasnicima.

НОВИ КРОВ ЗА СПОКОЈНУ БУДУЋНОСТ: У Краљеву министар Братислав Гашић уручио кључеве станова припадницима снага безбедности

G.Šljivić

U aktuelnoj drugoj fazi u gradu na Ibru, u naselju u takozvanim Voćarevim livadama, po povoljnim uslovima biće useljen 91 stan, tako da će za treću fazu ostati slobodno još 740 stambenih jedinica.

- Ponosan sam zato što mogu da stanem ispred vas i pred oči javnosti i kažem da država Srbija ispunjava data obećanja, da brine o vama koji čuvate njenu sigurnost, mir i bezbednost svih građana. Zgrade u Kraljevu, kao i one na ostalim lokacijama koje su već useljene i koje se grade, nikle su zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije koji su i pokrenuli ovaj značajan projekat – rekao je, pored ostalog, ministar Bratislav Gašić, obraćajući se novim vlasnicima stanova.

G.Šljivić

Stanovi za bezbednjake u Kraljevu

Ministar je istakao da ovim projektom niti počinje, niti se završava odgovorna politika državnog vrha usmerena ka podizanju ugleda, ekonomskog statusa, dostojanstva i stvaranja boljih uslova za život i rad svih onih koji su čelični bedem i koji garantuju očuvanju mira, stabilnosti i bezbednosti države.

- Svi vi posvećeni ste pozivu koji ste odabrali. Srbija zna da može da se osloni na vas, vi ste ti koji je činite snažnijom i nepobedivom pred svim bezbednosnim izazovima savremenog sveta – dodao je ministar Gašić.

G.Šljivić

Ministar Gašić sa novim vlasnicima stanova u Kraljevu

Ovom prilikom on je naglasio da država na ovaj način želi da pripadnicima bezbednosnih snaga iskaže duboko poštovanje i zahvalnost za svaki napor, neprospavanu noć, neizvesnost, pa i rizik po sopstveni život u snažnoj borbi protiv svih vidova kriminala.

- Želim vam puno lepih i radosnih trenutaka u novim stanovima i da u njima, zajedno sa svojim najmilijima, planirate spokojnu, lepšu i sigurnu budućnost!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)