ŠKOLA SLEDI SVETOSAVSKI PUT: Savindan obeležen u Ekonomskoj školi u Šapcu

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

27. 01. 2023. u 20:22

ŠABAČKA Ekonomska školi "Stana Milanović“ proslavila je školsku slavu Svetog Savu , na kojoj su, pored zaposlenih, penzionera, učenika, prisustovali i prijatelji te ustanove i predstavnici grada na čelu sa dr Aleksandrom Pajićem, gradonačelnikom.

ШКОЛА СЛЕДИ СВЕТОСАВСКИ ПУТ: Савиндан обележен у Економској школи у Шапцу

foto:V.Mitrić

– Svakog 27. januara je izuzetna čast da ugostimo prijatelje škole i nekadašnje zaposlene. Naša škola je otvorenog srca i duše, pošto smo u zgradi zadužbine a to znači da smo nastavili dobročiniteljski put. Posebno je važno što smo ovom prilikom dodelili devet jubilarnih nagrada -rekla je Sonja Mijatović Jokić, direktorka škole.

Ana Jovanović, profesorka ekonomske grupe predmeta, dobila je jubilarnu nagradu za 10 godina rada u ovoj obrazovnoj ustanovi:

– Za mene je ovo poseban dan kao i za ostatak kolega. Meni je posebno drago što sam ja pohađala ovu školu u kojoj i radim.

Ekonomska škola kao jedan od stubova obrazovanja u Šapcu, za 2023. godinu ima brojne planove. Pored redovnih učestvovanja na takmičenjima u regionu i državi, nadaju se da će se ostvariti u ulozi domaćina jednog od republičkih takmičenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista