OBRADOVALI 300 MALIŠANA: Novogodišnji paketići grada Šapca stigli i do Baira

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

27. 12. 2022. u 20:39

POVODOM predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić je, sa zamenikom gradonačelnika Blažom Kneževićem i predsednicom Saveta Mesne zajednice Bair, uručili su 300 paketića deci uzrasta do petog razreda koja pripadaju Mesnoj zajednici Bair.

ОБРАДОВАЛИ 300 МАЛИШАНА: Новогодишњи пакетићи града Шапца стигли и до Баира

foto:V.Mitrić

Gradonačelnik je istakao da je Grad Šabac obezbedio novogodišnje paketiće za više od osam hiljada mališane iz svih mesnih zajednicama Mačve i Pocerine.

- Ovakve akcije pokazuju koliko je bitno da članovi mesnih zajednica imaju dobru komunikaciju sa građanima i sa gradskom vlašću kako bismo zajedno mogli da brinemo o našim sugrađanima i njihovim potrebama - poručio je Pajić.

Prema njegovim rečima, "Mladi su prioritet našeg grada i zbog toga je u kasi grada Šapca u narednoj godini opredeljeno najviše para upravo za njih i njihove potrebe."

- Neke od mera, za koje smo opredelili sredstva, su ulaganja u obrazovne ustanove, smanjenja cene vrtića za dodatnih 10 posto besplatni udžbenici za đake prvake, nagrađivanje najboljih učenika i studenata, poboljšanje uslova i kvaliteta usluge u vrtićima, izgradnja novog vrtića na Letnjikovcu koji će dodatno proširiti smeštajne kapacitete predškolske ustanove.

- Ulaganje u decu i mlade siguran je put za ispunjenje našeg cilja, a to je Šabac grad budućnosti - rekao je Pajić i svim mališanima šabačkog kraja poželeo srećne novogodišnje i božićne praznike.

BONUS VIDEO - BLIŽI SE NOVA GODINA: Ali, ko slavi prvi, a ko poslednji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri