NOVOGODIŠNJI VAŠAR: Održava se u Rekovcu 30. decembra

Z. G.

16. 12. 2022. u 09:30

OPŠTINA Rekovac, Turistička organizacija i Kulturni centar pozivaju sugrađane da 30. decembra dođu na novogodišnji vašar.

НОВОГОДИШЊИ ВАШАР: Одржава се у Рековцу 30. децембра

Foto:Turistička organizacija Rekovac

Vašar će biti organizovan u sportskoj hali Osnovne škole „Svetozar Marković“ od 10 do 13 časova. Kuvano vino i rakija, čokoladno mleko, levački pasulj. Goste očekuju liciderska srca i luše, slatkiši i slane poslastice, novogodišnji suveniri i ukrasi. Zabavljaće ih animatori, Meda ljubavi, likovi iz „Zaleđenog kraljevstva“ i Deda Mraz.

Ovo je drugi novogodišnji vašar koji će biti organizovan za meštane Levča. Prošlogodišnji je organizovala Turistička organizacija sa ciljem promovisanja domaćih proizvođača i udruženja žena, ali i dočaravanja novogodišnje atmosfere. Iako je vreme bilo loše, posećenost je bila iznad očekivane, pa se organizatori ovogodišnjeg novogodišnjeg vašara, Opština Rekovac, Turistička organizacija i Kulturni centar nadaju da ovaj pretpraznični događaj, koji polako postaje tradicija, ove godine okupiti još više Rekovčana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)