RASTE BROJ PREGLEDA I POZITIVNIH: U Paraćinu još sedam kovid-infekcija

Z. RAŠIĆ

06. 12. 2022. u 13:16

TREND blagog rasta broja osoba kod kojih je testiranjem potvrđeno prisustvo virusa korone, nastavljen je u Paraćinu i posle vikenda.

РАСТЕ БРОЈ ПРЕГЛЕДА И ПОЗИТИВНИХ: У Параћину још седам ковид-инфекција

Foto: Z. Rašić

Prema jutrošnjem izveštaju Doma zdravlja, juče je zabeležen i rast broja pregleda u kovid-ambulanti za odrasle, koji je, posle dužeg vremenskog perioda, prešao dvadeset. Lekarsku pomoć zatražilo je 25 pacijenata i svi su došli prvi put, sa respiratornim tegobama.

Od 32 urađena antigenska testa sedam je bilo pozitivnih, dok pozitivnih pristiglih PCR nalaza nije bilo, ali su brisevi juče uzeti od još šestoro pacijenata.

Iako je u Dečjem dispanzeru veliki broj pregledane dece predškolskog i školskog uzrasta, dobra vest je da infekcija kovidom nije potvrđena ni kod jednog od testiranih mališana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

IDILA U AUSTRIJSKOM SELU: Vidite gde su Ana i Švajni kupili kuću - žele da vaspitaju decu u duhu tradicije (VIDEO)