KARAVAN UHVATI FILM ZAPOČINJE PUTOVANJE: Besplatne projekcije u Novom Sadu, Kraljevu i Nišu

Lj.P.

01. 12. 2022. u 19:09

KARAVAN "Uhvati film" započinje svoje putovanje, a u obilasku gradova, besplatne projekcije biće organizovane u Novom Sadu, Kraljevu i Nišu.

КАРАВАН УХВАТИ ФИЛМ ЗАПОЧИЊЕ  ПУТОВАЊЕ: Бесплатне пројекције у Новом Саду, Краљеву и Нишу

FOTO:Uhvati film

Prva stanica na ovom filmskom putovanju, na kom će biti prikazani najbolji filmovi sa 20. Međunarodnog festivala "Uhvati film", je Novi Sad. Ovde će, u saradnji sa Novosadskim volonterskim centrom, a povodom međunarodnog dana volontera, 3. decembra od 17 sati u Kineskoj četvrti biti organizovane projekcije.

Karavan "Uhvati film" će 5. decembra biti u Kraljevu od 18 časova u Kraljevačkom udruženju za pomoć osobama sa autizmom (Dositejeva 3G), u saradnji sa Kreativnom radionicom Kraljevo, Kraljevačkim udruženjem sa pomoć osobama sa autizmom i Unijom organizacija OSI Grada Kraljeva.

Filmsko putovanje se završava u Nišu, gde će 12 . decembra od 12 sati u EU info point Niš (Vožda karađorđa 5) biti prikazani filmovi.

"Uhvati film" je jedini regionalni filmski festival na temu invalidnosti, a organizuje se u Novom Sadu svake godine i predstavlja kratkometražne filmove na temu invalidnosti, kao i bogat umetnički program u kojem su osobe sa invaliditetom akteri i autori.

Karavan "Uhvati film" podržalo je Ministarstvo kulture i informisanja, Ministarstvo za rad,zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i EU delegacija u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju