NOVI DOM U SELIMA: Krov nad glavom za još 42 somborske porodice

J. L.

28. 11. 2022. u 22:06

ZAHVALjUJUĆI konkursu Ministarstva za brigu o selu, još 42 porodice dobiće svoj novi dom u somborskim selima.

НОВИ ДОМ У СЕЛИМА: Кров над главом за још 42 сомборске породице

foto: Grad SOmbor

- Briga o mladima i briga o selu su oblasti koje su u našem stalnom fokusu. Oživljavanje sela je važan deo odgovorne politike Aleksandra Vučića da sačuvamo naš identitet i da pružimo vetar u leđa našim mladima pri realizaciji svojih životnih projekata. Izuzetno sam srećan što, pored mladim bračnim parovima, omogućene su i kupovine kuća za samohrane majke i smatram i verujem da jačanje žena na selu, osnaživanje naših žena je važan deo našeg posla i odgovornosti - poručio je graodnačelnik Sombora Antonio Ratković. 

Tokom  2021. i 2022. godine ovim putem krov nad glavom dobile su 93 porodice iz Grada Sombora. Ove godine za kupovinu kuće u Svetozar Miletiću odlučilo se šest porodica, u Doroslovu osam, Telečkoj, Rastini i Staparu po dve, Aleksa Šantiću, Stanišiću i Gakovu po četiri, Bačkom Monoštoru per, Čonoplji i Bačkom Bregu po jedna i u Bezdanu tri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

Šta se desi organizmu kada se odreknemo HLEBA na mesec dana?