ŽRTVE MANIJAKA NISU SAME: Sutra protest podrške maloletnici iz Bele Crkve

J. J. BALjAK

21. 11. 2022. u 22:06

AFERA oko seksualnog uznemiravanja 16-godišnje devočice iz Bele Crkve od strane bivšeg direktora tamošnjeg Centra za socijalni rad D. P. (68) uznemirila je širu javnost, a naročito Belocrkvane, koji su se ujedinili u nameri da svim žrtvama manijaka iz te sredine pokažu da nisu same.

ЖРТВЕ МАНИЈАКА НИСУ САМЕ: Сутра протест подршке малолетници из Беле Цркве

Belocrkvanske novosti

Na društvenim mrežama je najavljeno da će sutra u 10 časova u centru Bele Crkve biti organizovan skup javne podrške maloletnici, kojoj je D.P. više od dva meseca slao neprimerene poruke.

-Pozivamo sve sugrađane da dođu, da javno iskažemo podršku devojčici, koja je bila meta manijaka, ali i da pošaljemo snažnu poruku da žrtve nisu same i da smo zajedno spremni da odbranimo svako dete – poručuju organizatori skupa.

Danas je i na vratima više objekata u Beloj Crkvi (škole, banke, apoteke, poslastičarnice, pekare, prodavnice) osvanulo obaveštenje da sutra prepodne neće raditi, uz jasnu poruku „čuvamo decu!“.

Ova afera otkrivena je u petak, 18. novembra, kada je protiv D.P. podneta prijava zbog seksualnog uznemiravanja maloletnice.

Policija je saslušala sve svedoke i danas je predala izveštaj Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu, koji će preduzeti dalje korake.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

MIHIN BRAT OTKRIO: Zašto Arijana nije došla u Beograd - ko će od Sinišine porodice biti na tribinama