REZULTATI: "Složno za Bunjevce" osvojila apsolutnu većinu

J. L.

14. 11. 2022. u 14:34

OD 19 mandata koliko broji Nacionalni savet bunjevačke nacionalne manjine lista "Složno za Bunjevce - dr Suzana Kujundžić Ostojić" osvojila je čak 15. Za ovu listu glasalo je 2290 birača (74,24 odsto). Lista "Bunjevci za Suboticu i svoja prava - zajedno! Tamara Babić" osvojila je 547 glasova (17,81odsto), a lista "Bunjevci Sombor - Svi u jednom kolu" 188 glasa (6,12odsto).

РЕЗУЛТАТИ: Сложно за Буњевце освојила апсолутну већину

foto:J.L.

- Odneli smo apsolutnu većinu i ova lista biće stožer budućeg rada ovog nacionalnog saveta. Ovo je ubedljiva pobeda i posebno smo ponosi na ispravnost svega onoga što smo radili u prošlom mandatu i svemu što smo radili tokom kampanje - rekla je Suzana Kujundžić Ostojić, nosilac liste broj dva "Složno za Bunjevce", inače dosadašnja predsdnica BNS.

- Ovi rezultati su posledica onoga što smo do sada radili. Trudili smo se kroz celu kampanju da nikoga ne uvredimo i da govorimo samo ono što smo mi uradili, Imali smo podršku čak 11 bunjevačkih udruženja i ove rezultati nam daju legitimitet za sve što smo do sada radili i govorili. Birali smo šta ćemo obećati našem narodu jer svesni smo da će i ove četiri godine proći i da ćemo morati da pogledmao u oči sve one koji su nam dali poverenje.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

IDILA U AUSTRIJSKOM SELU: Vidite gde su Ana i Švajni kupili kuću - žele da vaspitaju decu u duhu tradicije (VIDEO)