PLANSKA ISKLJUČENJA STRUJE U PARAĆINU: Ponovo radovi na elektromreži

Зорана Рашић
Zorana Rašić

03. 11. 2022. u 14:54

PARAĆINSKA Elektrodistribucija nastavlja sa radovima na elektromreži, zbog čega je najavila planska isključenja za nedelju i prve dane naredne sedmice.

ПЛАНСКА ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ У ПАРАЋИНУ: Поново радови на електромрежи

Foto: Z. Rašić

Od 9 do 12 sati bez električne energije biće potrošači u delu Ulice Branka Krsmanovića, delu Svetozara Markovića, kao i  domaćinstva u ulicama Đure Jakšića, Njegoševoj, Belčevoj i delu Ulice Tome Živanovića. U istom vremenskom periodu struju neće imati Pošta i „Telekom“.

U ponedeljak, 7. novembra, u vremenu od 9 do 14 sati struju neće imati tri paraćinska sela sa leve strane Velike Morave - Svojnovo, Potočac i Raševica.

Dva dana kasnije, u sredu, 9. novembra, bez električne energije će biti potrošači u delu Lešja prema manastiru, sam manastir i rudnik Srpske fabrike stakla, kao i domaćinstva u delu Plane prema Lešju, naselje Sarevac. Njima će isporuka struje biti obustavljena u vremenu od 9 do 13 sati.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)