NAGRADE AUTORIMA NAJBOLJIH SLIKA: Priznanje učesnicima konkursa Foto safari Jaša Tomić 2022. (FOTO)

B. G.

13. 10. 2022. u 18:45

DIREKTORKA Turističke organizacije opštine Sečanj, Miljana Milošević, uručila je nagrade autorima odabranih fotografija sa ovogodišnjeg konkursa Foto safari Jaša Tomić 2022.  čime je spuštena zavesa na još jedno lepo druženje vrhunskih fotografa pored reke Tamiš.

НАГРАДЕ АУТОРИМА НАЈБОЉИХ СЛИКА: Признање учесницима конкурса Фото сафари Јаша Томић 2022. (ФОТО)

Foto: B. Grujić

- Obeležavamo jubilej, pet godina postojanja Foto safarija, koji sjajno reprezentuje našu opštinu i iz godine u godinu je sve bolji i sadržajniji - naglasila je Miljana Milošević.

Ona je istakla veliko zalaganje idejnog tvorca Spase Mladenovskig, doprinos opštine Sečanj, Mesne zajednice Jaša Tomić, KUD-a Jandrija Tomić Ćić i Udruženja žena iz Krajišnika, bez kojih ovaj foto safari ne bi bio moguć.

- Ogroman je udeo i zbog toga sam im beskrajno zahvalan, Predraga Rađenovića, nekadašnjeg predsednika opštine Sečanj i sadašnjeg, Nebojše Meljanca - dodaje Spaso Mladenovski.

Mladenovski je dodao da je svečana dodela nagrada fotografima, čije su fotografije izabrane za najbolje u sezoni 2022. održana u Kulturnom centru u Zrenjaninu i da je otvorena izložba na Trgu slobode, pod otvorenim nebom, u centru Zrenjanina, uz pesmu Katarine Nikolić, solistkinje iz Jaše Tomić.

BONUS VIDEO - SEĆANjE NA FILMSKU DIVU: Milena Dravić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)