"BICIKLISTI PITAJU GRAD": U Novom Sadu javna tribina o bezbednosti u saobraćaju

S. B.

21. 09. 2022. u 16:03

CENTAR za unapređenje bezbednosti u saobraćaju, uz podršku Uprave za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada, realizovaće edukativnu tribinu pod nazivom „Biciklisti pitaju grad“ u četvrtak 22.septembra u 18 časova i 15 minuta na platou između „Spens-a“ i Tržnog centra „Promenada“.

БИЦИКЛИСТИ ПИТАЈУ ГРАД: У Новом Саду јавна трибина о безбедности у саобраћају

CUBS

Na tribini, koja će biti održana u okviru međunarodne nedelje mobilnosti i svetskog dana bez automobila, učestvovaće predstavnici saobraćajne policije PU Novi Sad, Agencije za bezbednost saobraćaja, Gradske uprave za saobraćaj i puteve, Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije i biciklističkih udruženja.

Teme razgovora su stradanja biciklista, analiza najčešćih situacija u kojima stradaju biciklisti u Republici Srbiji i gradu Novom Sadu, uslovi za učešće biciklista u saobraćaju, stanje biciklističke infrastrukture u Novom Sadu, saobraćajnim pravilima vezanim za učešće biciklista u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

RODILA MU DVA SINA: Ovaj sportista je bivši Lidijin muž