SNAŽAN VRTLOG DANAS SNIMLJEN U ČAČKU: Vetar nosio sve pred sobom, stradalo jagnje (VIDEO)

Novosti online

18. 07. 2022. u 19:30

IAKO je temperaura u Čačku danas bila iznad trideset stepeni, a nebo vedro bez oblaka tokom popodnevnih sati u širem centru grada samo je odjednom došlo do pojave izuzteno jakog vetra, takozvanog vtrloga koji je poput pijavice samo u užem krugu nosio sve pred sobom.

СНАЖАН ВРТЛОГ ДАНАС СНИМЉЕН У ЧАЧКУ: Ветар носио све пред собом, страдало јагње (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Facebook/Dnevna doza prosečnog Čačanina

- Samo je odjednom dunulo iz čista mira. Stajali smo u blizini i mada zvuči nestvarno pomislili smo da će da odnese i nas i sve oko nas, srećom nije dugo trajalo. Od siline vetra u jednom momentu fromiralo se poput levka od prašine. Posle par minuta, kao da ništa nije bilo - kaže za RINU Čačanka koja se našla na licu mesta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni