VELIKI POŽAR KOD ČAČKA: Planuo objekat sa senom, vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom

Novosti online

07. 07. 2022. u 21:48

VELIKI požar izbio je u selu Miokovci kod Čačka u krugu porodičnog domaćinstva, kada se zapalio objekat u kom se nalazilo seno.

ВЕЛИКИ ПОЖАР КОД ЧАЧКА: Плануо објекат са сеном, ватрогасци се боре са ватреном стихијом

Ilustracija Foto: N. Skenderija

Na lice mesta odmah po dojavi, oko 20 sati, upućena su tri vatrogasna kola, a sa vatrenom stihijom se duže od sat vremena bori se 10 vatrogasaca.

- Ugledali smo ogroman plamen, čitavo nebo u trenutku je postalo narandžasto. Ovakav požar nikada pre se nije desio u nekom od domaćinstava u našem selu. Dim se video čak i u Čačku koji je udaljen preko deset kilometara - kaže za RINU meštanin sela Miokovci.

Za samo sat vremena vatra je do temelja progutala objekat od skoro 500 kvadrata, vatrogasci se nadljudskim naporima bore da lokalizuju požar kako se ne bi proširio na susedne objekte.

- U selu vlada prava pometnja, svi su se uplašili. Još uvek nije poznat uzrok požara, ali unutra je bila ogromna količina sena. Sada je od svega ostao samo pepeo - dodaju meštani.

Saobraćaj se kroz selo Miokobci odvija jednom kolovoznom trakom, jer su na ovom ddelu puta parkirana vatrogasna vozila.

(Rina)

BONUS VIDEO:

POSLEDICE POŽARA U KRALJEVU: Od velike hale ostalo zgarište

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Da li je krsna slava neradan dan i šta ako pada za vikend?

Da li je krsna slava neradan dan i šta ako "pada" za vikend?

U DECEMBRU mesecu očekuju nas četiri slave čije obeležavanje pada u vreme vikenda: Vavedenje Presvete Bogorodice (4.decembar), Prepodobni Sava Osvećeni (18.decembar) i Prepodobni Spiridon Čudotvorac (25.decembar.) To ponovo otvara stara pitanja, imamo li pravo na slobodan dan kada krsna slava pada za vikend?

29. 11. 2022. u 18:40

Komentari (0)

MI, SRBI... Dragan Stojković Piksi posle meča Srbija - Kamerun: Pretpostavljam da su mnogi oduševljeni!