LEKAR IZ KIKINDE TEŠKO POVREĐEN: Prebačen na lečenje u Novi Sad

R.Š.

27. 06. 2022. u 13:16

LEKAR Opšte bolnice u Kikindi S. K. (34) teško je povređen u subotu uveče pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima. Pronađen je kako leži na ulici u širem centru Kikinde, nedaleko od kuće u kojoj živi i sa teškim telesnim povredama prebačen je u kikindsku bolnicu.

ЛЕКАР ИЗ КИКИНДЕ ТЕШКО ПОВРЕЂЕН: Пребачен на лечење у Нови Сад

Foto: R. Šegrt

Kako nezvanično saznajemo, doktor je zadobio prelom kostiju lica i mekih struktura lica i nakon ukazane pomoći, snimka glave i postavljene dijagnostike, iz kikindske bolnice je u nedelju pre podne prebačen na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

Prema nezvaničnim informacijama, povređenog doktora kako leži na ulici pronašli su prolaznici, a onda je pozvana hitna pomoć koja je prevezla kolegu do bolnice. Uviđaj na licu mesta obavila je kikindska policija, ali za sada nema zvaničnih informacija o tome kako je lekar povređen. U Policijskoj upravi u Kikindi samo su potvrdili da se nezgoda dogodila.

- Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti događaja – rečeno nam je u policiji.

Nezvanično saznajemo da se doktor, inače specijalizant ginekologije Opšte bolnice u Kikindi, vraćao sa proslave godišnjice mature. Iako postoje sumnje da je možda pretučen, zasad nema zvanične potvrde o tome. Lekar S. K. poznat je kao bivši bokser, ali i kao plivač koji je širom Srbije više puta pobeđivao na Bogojavljenje, plivajući za Časni krst. Do krsta je prvi doplivavao i u zemlji i u inostranstvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

TRI DESTINACIJE - TRI FENOMENALNA XANADU HOTELA: Ni sa jednim nećete pogrešiti, koji god da bude vaš izbor za odmor