OSTVARILI ZAPAŽENE REZULTATE: Prijem za najbolje somborske atletičare

J. L.

31. 05. 2022. u 16:42

U zgradi Županije u Somboru danas je upriličen prijem za najbolje somborske mlade atletičare, koji su ostvarili zapažene rezultate tokom ove godine.

ОСТВАРИЛИ ЗАПАЖЕНЕ РЕЗУЛТАТЕ: Пријем за најбоље сомборске атлетичаре

foto: Grad Sombor

Članovi Atletskog kluba „Maraton“ su na devetoj Sportskoj olimpijadi školske omladine Vojvodine, održanoj u Zrenjaninu, branili boje Gimnazije „Veljko Petrović“ i osvojili ekipno zlato u muškoj konkurenciji. Odmah nakon nastupa u Zrenjaninu, mladi atletičari okitili su se titulom ekipnog prvaka Srbije za mlađe juniore u Sremskoj Mitrovici, gde su sa 6485 bodova bili za preko 400 bodova bolji od drugoplasiranih Beograđana. Posebno su se istakli svojim ličnim rekordima i zapaženim nastupima Gregor Sekulić, Aleksandar Negovanović, Stefan Marić, Miloš Maksimović, Mihajlo Katanić, Nikola Stanković i Dejan Topić. 

-Mi smo ponosni na njih i Grad Sombor će nastaviti da ulaže napore kako bi se sportistima obezbedilo što kvalitetnije okruženje, u kojem će njihov vredan i požrtvovan rad biti adekvatno vrednovan - poručio je gradonačelnik Antonio Ratković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)