SAVREMENI SPORTSKI TEREN U LAPLJEM SELU: Kancelarija za Kosovo i Metohiju opredelila sredstva

D. Z.

13. 04. 2022. u 16:21

NA inicijativu stanara pet stambenih zgrada u Lapljem Selu, sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju izgrađen je i opremljen savremeni sportski poligon u ovom mestu.

САВРЕМЕНИ СПОРТСКИ ТЕРЕН У ЛАПЉЕМ СЕЛУ: Канцеларија за Косово и Метохију определила средства

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Naime, Kancelarija je u ovaj novoizgrađeni sportski teren za mali fudbal i košarku uložila oko 3 miliona dinara.

- Radovi su završeni, teren je opremljen i neophodnim sportskim rekvizitima i teren je juče zvanično predat na korišćenje meštanima Lapljeg Sela. Na terenu je urađeno i noćno osvetljenje, što pruža mogućnost da se teren za sportske aktivnosti koristi i u večernjim satima - navode iz Kancerije za KiM dok predsednik Privremenog organa opštine Priština sa sedištem u Gračanici Novak Živić ističe da će ovaj teren biti od velikog značaja pre svega za decu i omladinu koja žive u Lapljem Selu i okolini.

– Cilj nam je da decu odvojimo od TV-a, telefona, da se više druže, bave sportom i steknu nova prijateljstva. Kancelarija za KiM i direktor Petar Petković obezbedili su oko tri miliona dinara za izgradnju ovog poligona. Napravljena je nova podloga, teren je ograđen, obezbeđeni novi koševi i golovi, a i osvetljen je pa će moći da se koristi i uveče – rekao je Živić.

BONUS VIDEO: LISICA U CENTRU - Nedaleko od ulaza u osnovnu školu viđena divlja životinja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna